Doelbeleggen

 

Trackers4You

PlanningMasters heeft  een eigen beleggersplatform, Trackers4You.

Trackers4You integreert beleggen in uw Financiële Planning en koppelt uw beleggingen aan uw doelstellingen. Niet het rendement is het belangrijkste, maar de kans dat u uw Doelstellingen ook haalt. Het gaat daarbij om een afweging tussen rendement en risico die in uw situatie optimaal is.


Transparante tarieven.

Finance

Bij portefeuilles groter dan € 100.000 zijn de kosten van een jaarlijkse update van uw VermogensPlan inbegrepen in de tarieven.

Alle portefeuilles worden regelmatig en kosteloos gebalanceerd. Het extra rendement dat u maakt door dit balanceren is gemiddeld 0,3% tot 0,8% per jaar en is afhankelijk van marktomstandigheden en het percentage aandelen in de portefeuille. Er worden geen transactiekosten, bewaarloon, of andere kosten of vergoedingen in rekening gebracht.
De kosten zijn te verdelen in interne kosten van trackers (o.a. de LKF of Lopende kosten factor en transactiekosten) en externe kosten. Externe kosten zijn alle kosten die u maakt om te kunnen beleggen. Denk aan (Beheer) Fees, transactiekosten, bewaarloon, spread, toezichtskosten en btw. Het totaal van deze kosten heet TCO (Total cost of ownership) en deze TCO is het verschil tussen het verwachte rendement en uw netto rendement. Dit laatste is wat er uiteindelijk op uw bankrekening staat en dus het enige dat telt.